2012. 03. 05.

Öko-logikus konferencia 2012


Épület-információ modellezés
Az integrált projekt kezelés megkönnyíti a szakági együttműködést, a lehetőségek kihasználását. Az épületenergetikai igének kielégítésére tett módosítások nem csak a gépészetben, de az esztétikában, a tartószerkezeti, költség és projektütemezési oldalakon is azonnal megjelennek.


Együttműködés az ötlettől a kivitelezésig és tovább
Nem csak időt, de pénz is megtakarítasz, ha a döntéseid eredményét a társtervező kollégák azonnal látják és véleményezhetik. Az építőiparra tipikusan jellemző konverziók és vissza-visszatérő adatvesztések helyett válassz megbízható megoldást! A meglévő épületek korszerűsítése napjaink egyik legjellemzőbb feladata, az megbízható adatok felvétele, az épületek jelenlegi állapotának szimulációja elengedhetetlen a továbblépés előtt.

Elemzés és megjelenítés

Nem csak kifelé, de a tervezőcsapaton belül is szükséges a vizuális kommunikáció, a tervváltozatok összevetése, főként a szakágak határterületein. Tömegképzés, energiahatékonyság, természetes szellőzés és megvilágítás, komfortérzet, kollektor elrendezések mind több szakember együttműködését kívánják meg.

Az első nagyvolumenű aktívház projekt


Masdar Központ az Egyesült Arab Emigrátusokban minden szakági terve Autodesk megoldásokban készült. Az építészet, a szerkezet, épületgépészet és elektromos tervezés a Revit szoftvercsalád, a pontos energetikai számítások Ecotect Analysis, a szervezés és kivitelezés tervezése Navisworks szoftverben valósult meg. A terveket be kívánják kötni a teljes város elektronikus felügyeleti rendszerébe a pillanatnyi energiaigények kezeléséhez.

Találkozzunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése